06 30 223 222 info@daankoole.nl
Selecteer een pagina
Home » Blog » Betere knieën » Knieën, woorden en Tony Robbins

Knieën, woorden en Tony Robbins

door | 11 nov, 2018 | Betere knieën

Knieën woorden en Tony Robbins.

Leestijd 2 minuten. Met knieën woorden en Tony Robbins documentaire 1.45 uur.

Persoonlijk

Hey there. Wat is voor jou je persoonlijke symptoom voor de last die jij ervaar op jou knieën? Is het gekomen omdat je bepaalde dingen hebt gedaan? Door je gedrag of je manier van denken? Waar komt die gedachtegang vandaan? Heeft het te maken met iemand , iets of een situatie in het verleden? Waardoor je in deze vicieuze cirkel bent gekomen?

De oplossing kan ook voor jou een heel krachtige en snelle zijn.

Werken met het onderbewuste gericht op knieën is een specialisatie van mij. Hierbij werk ik holistisch en pak daarom ook de oorsprong van de oorzaak aan. Zoals je ziet lees je al tweemaal het woordje “oor” in het zinnetje. Dit verhaal gaat over communicatie, je zou er niet eens een gehoor voor hoeven hebben. Omdat in de natuur en dus ook bij de mensen op vele niveaus communicatie plaatsvindt en dat werkt.

Concentreren?

Voor de combinatie van knieën, woorden en Tony Robbins moet je meestal verderop zijn.

Om je klachten zelf beginnen te verminderen kun je al gaan concentreren op je hoofd.

Visualiseer met gesloten ogen een aangenaam helder wit licht voor je ogen. Denk aan woorden als bijvoorbeeld: “ik wil een vrije knie” of “hoe zou het zijn om een optimaal werkende knie te hebben?” Zeg dit gemeend in jezelf of hardop. Daarna gaat je aandacht naar je knie en wisselend naar je licht. Je neemt steeds al visualiserend, een stukje van dat licht mee naar je knie tot dat je merkt dat het genoeg is.

Wanneer je er moeite mee hebt en je wilt hulp, neem dan contact met mij op, dan help ik je er mee.

Wat er gebeurt, heel kort: De hersenen  maken als de bliksem nieuwe verbindingen en brengen chemische processen op gang om het herstel in te zetten. Na een kortere of langere tijd merk je de verschillen. En bovendien maakt het voor de hersenen niet uit of je het zelf zegt of iemand anders. Voor hun is het zo.

Oud en vertrouwd

Deze nieuwe therapeutische ontwikkelingen zie je over de hele wereld terug in diverse uitvoeringen. Het gaat steeds sneller en makkelijker. Zelfs wanneer je van “oud en vertrouwd” bent werken deze nieuwerwetse behandelingen ook voor jou.

Tony Robbins

Een mooi voorbeeld van een nieuwe snelle manier vind je terug bij Tony Robbins. Een praktisch psycholoog die uiteraard ook veel met woorden werkt. Bij hem zie je heel mooi, vind ik persoonlijk, het gebruik van intuïtie, strategie en woorden. De lichaamshouding van de mensen geven hem al heel veel informatie. Eén op één of voor duizenden mensen tegelijk lukt het hem de mindset en dus ook de energie om te zetten naar wat iemand of het koppel in de zaal, nodig heeft.

Eén van zijn bijeenkomsten vind je in de Netflix documentaire “I am not your guru” – Tony Robbins. Wel Amerikaanse wijze, enthousiast, kijk daar doorheen. En voel het. Dit noem ik hier op om je een idee te laten krijgen van wat er hier in mijn praktijk ook mogelijk is met andere nieuwe manieren.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden omtrent het herstellen van je knieën op krachtige holistische wijze? Of wil je jou mening delen? Typ dan hieronder je reactie en ik beantwoord je graag.

Over mij

Door extreme gezondheidsklachten op een heel nieuw spoor geraakt. Door deze ervaringen gecombineerd met levenservaring, studie en praktijk ervaring een expert geworden in mijn vakgebied.

Volg mij op Facebook

Gerelateerde artikelen

Oorzaken van kniepijn

Oorzaken van kniepijn

Oorzaken van kniepijn  Leestijd 2 minuten  Dit maal een blog  over de oorzaken van kniepijn. Denk je wel eens? “Hoe komt ik hier nu weer aan”? De...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin