06 30 223 222 info@daankoole.nl
Selecteer een pagina

Wil jij weer vol energie zitten en doen wat je wil?

Bekijk dan nu welke knietherapie het beste bij jou past!

De oplossing zit meer in jezelf dan je denkt

Veel van mijn cliënten komen vaak voor de eerste keer een beetje onwennig binnen, omdat zelfherstel met zo’n snel effect voor veel mensen onbekend is. Dat wat onbekend is wordt door onze hersenen als biologische reactie geassocieerd met iets negatiefs. Maar bij deze behandeling zorg ik er eerst voor dat je je volledig op je gemak voelt, doordat we beginnen met een kalme inleiding in een ontspannende ruimte. Hierdoor kom je helemaal tot rust en kun je dan de behandeling compleet laten doorwerken.

Behandeling op afstand via telefoon of videoconsult

Omdat Corona nog steeds actief is, heb ik de behandeling daar op aangepast. Desondanks kan het nog steeds spannend zijn om naar de praktijk te komen. Het is dan ook mogelijk om de behandeling op afstand te laten plaatsvinden. Dit doen we via een audioconsult.

Dit is ook mogelijk wanneer je om andere redenen niet naar de praktijk kunt of wilt komen. Bijvoorbeeld omdat de praktijk te ver weg ligt of omdat het een te grote fysieke inspanning vraagt.

Voor een audioconsult spreken we, net zoals bij een reguliere behandeling, een datum en tijdstip af. Vooraf ontvang je van mij alle benodigde informatie.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze optie geef dit dan aan in een e-mail of telefoongesprek.

Jouw therapeut Daan is aangesloten bij:

Nibig: Nederlands instituut ter Bevordering van de Integrale Gezondheidszorg. Praktijk Daan Koole is geregistreerd bij het Nibig onder registratienummer: 527369. Hiermee voldoet de praktijk aan de klachten- en geschillenwet (WKKGZ) voor zorgprofessionals. Knie-praktijk Daan Koole is gecertificeerd voor Touch of Matrix therapie en voldoet hiermee door de jaarlijkse bijscholing en testen, aan de eisen van het opleidingscentrum voor de uitvoering. 

 

Speciale pakketten gericht  op jouw klachten

Naast losse consulten heb ik zorgvuldig 3 pakketten samengesteld om je nog beter van dienst te zijn. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis intakegesprek aanvragen waarin we samen kijken naar welk pakket het beste bij jouw situatie past. Zo krijg jij de beste begeleiding. 

De Eerste Introductie

Werkt dit bij mij ook?

Pakket Goed

Kennismaking eerste consult knieklachten

Dit is voor iedereen die nieuwsgierig is naar mijn methode en praktijk. Voordat je besluit welk pakket je nodig hebt voor je (knie)problemen, kun je beginnen met één los consult zonder verdere verplichtingen.

Beter Lopen

Herstel

Pakket Beter

Met dit pakket zorg ik ervoor dat je knie gedurende je slaap herstelt. Gedurende de dag ervaar jij weer meer souplesse in je knie, waardoor je weer kunt doen wat jij wilt.

Een Fijne Toekomst

Preventie is het beste

Pakket Best

Dit pakket is volledig maatwerk. Gedurende één jaar pak je belastende ervaringen en problemen preventief aan. Hierdoor reageer je meer ontspannen op gebeurtenissen om. Je zult overdag beter functioneren en ’s nachts beter slapen.  

Wanneer je door wilt gaan met behandelen is het volgende mogelijk:

Losse consulten: €90,50 per consult

Vanaf 3 consulten: €75,00 per consult

Pakketkorting: geldt alleen bij het direct inplannen van minimaal 3 consulten. Binnen een periode van 3-5 weken worden alle consulten ingepland.

Als je liever per keer wilt komen dan geldt de prijs voor losse consulten. 

Tot een jaar na je laatste consult kun je gebruik blijven maken van deze pakketkorting.

Vraag volledig vrijblijvend een gratis gesprek aan:

Pakket

Praktijk informatie:

Kniepraktijk daankoole.nl

Daan Koole

Onderbewustzijns-therapeut,

Knie-therapeut,

Bij acute of juist langdurige klachten fysiek en mentaal,

Life-Coach.

Openingstijden:
Donderdag 19.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 8:00 uur tot 16:00 uur

info@daankoole.nl
Tel. 06 30 223 222

Emmastraat 2
1756TG ’t Zand
Noord-Holland

KvK-nr. 66167914
BTW-nr. 191889738B01

 

daankoole.nl

Extra informatie:

Om voor de gratis intake het intakeformulier naar je op te kunnen sturen wordt bij voorkeur e-mail gebruikt. De snelste weg is daarom om ook via bovenstaande pakketknoppen of rechtstreeks via info@daankoole.nl contact op te nemen.

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Betaalwijze:

Betaalwijze: Contant gepast bij bezoek aan de praktijk voor of na de behandeling. Per bank uiterlijk 1 dag voorafgaand bij behandeling op afstand. Je ontvangt een factuur van het consult.

Vergoeding bij aanvullende verzekering:

Wanneer je aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je vanaf 2022 een deel van je investering in jezelf niet meer terugkrijgt van de verzekeraar. Wil je zeker weten of je mijn behandeling wel of niet vergoed krijgt, bekijk dan het polis-blad van je verzekering of check dit bij de verzekeraar zelf. 

Wat mijn cliënten zeggen

Vriendelijke, open en veilige sfeer tijdens de sessies. Heel bijzonder om te ervaren en vooral te merken hoe dit doorwerkt n meerdere aspecten van mijn leven. Ik ben van de klachten af welke de reden van de behandeling waren en heb er nog zoveel extra bij gekregen! Beste beslissing die ik genomen heb om dit te gaan proberen. Bedankt Daan!

Carolien Bakker, 37 jaar

Winkelmanager

Hoi Daan, Touch of Matrix was voor mij een hele nieuwe ervaring. Een therapie /behandeling die mij nieuwe inzichten heeft gegeven. De werkwijze en jou begeleiding vraagt aan mij van waar wil je aan werken en wat zijn uiteindelijk je problemen en valkuilen. De handvatten die je aangereikt krijgt geeft een inzicht in het heden en verleden. Een aantal tips die ik heb gekregen en waar ik dagelijks bewust mee bezig ben zijn: Meer bewust zijn van hoe je dag begint en wat je ontvangt. Vertaal de negatieve lading in positieve woorden. Probeer een andere manier van kijken voelen en ervaren van wat het met je doet. Sluit het negatieve achter je af. Zoek vrede in je zelf. Ik ben hier bewust mee bezig en ga dit steeds meer voelen. Kortom Touch of Matrix therapie en de begeleider Daan Koole heeft een positieve invloed op mij gehad. Groet, J.
J.H. 68 jaar

Gepensioneerd

Veelgestelde vragen

Heb ik zelf nog controle tijdens een behandeling?
Jazeker, je bent er volledig bij. Het enige dat we doen is het onderbewuste jou wens laten uitvoeren.
Kan ik me voorbereiden op een behandeltraject?

Wanneer je start met een van de pakketten krijg je van tevoren een vragenlijst. Hierin stel ik een aantal vragen waar je van te voren alvast over na kunt denken. Deze vragenlijst ontvang ik dan graag voor aanvang van het eerste consult, zodat we tijdens het eerste consult direct van start kunnen.

Waarom zijn de pakketten zoveel goedkoper per consult?

Ik weet uit ervaring dat de klachten helaas niet zijn verdwenen na 1 consult. De resultaten zijn zoveel beter wanneer je meerdere consulten doorloopt. Daarom geef ik €15,00 tot €25,00 korting op de pakketten!

Kan ik deze behandeling naast andere behandelingen doen?

Ja, dat kan prima. Het is wel heel gunstig om 3 dagen voor- en 3 dagen na het consult met mij, geen andere behandelingen te doen. Zo worden de resultaten optimaal.

Wat mijn cliënten verder zeggen:

Bijzonder om te merken wat er in je lichaam in beweging gezet kan worden richting verbetering/herstel.

A.C. 62 jaar

Gepensioneerd

Na tien jaren ziekenhuis in en uit ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Ik had na deze periode niet veel energie meer. En moest weer naar het ziekenhuis voor een liesbreuk operatie. Ik ben daarvoor bij Daan terecht gekomen. De therapie heeft geweldig gewerkt. Na vier weken trokken de ingewanden zich terug en de huisarts constateerde de ook de buikwand zich gesloten had. Daan nog hartelijk bedankt en hoop dat vele mensen je nog zullen volgen.

Rienus Koole 70 jaar

Kraanmachinist, gepensioneerd

 Wil jij overdag weer vol energie bewegen en ’s nachts lekker slapen?

Laten dan we samen bekijken welk pakket het beste bij jou past!