06 30 223 222 info@daankoole.nl
Selecteer een pagina

Over Daan

Mijn verhaal

Op deze pagina vind ik het fijn om mijzelf persoonlijker voor te stellen. Zodat je als bezoeker een duidelijker beeld kunt vormen van mij als persoon achter de therapeut. Zo kun je ook beter een besluit nemen of je met mij wilt spreken en samenwerken. Hier schrijf ik ook over hoe ik in het therapeutenwerk sta maar ook hoe ik in het leven sta en wat mijn ervaringen daarin zijn geweest.

 

Mijn jeugd 

Ik ben opgegroeid in het Noord-Hollandse Oudkarspel. Na de lagere school volgde ik agrarisch onderwijs. Dit leek logisch vanwege mijn interesse in de diverse agrarische richtingen. Ook omdat ik vaak te vinden was op agrarische bedrijven in de omgeving en bij de bedrijven in de familie. Duursporten en natuurwandelingen waren toen een uitlaatklep om balans te houden en dat is zo gebleven. Lezen heb ik van kinds af aan ook al fijn gevonden.

 

Onbewust leven

Mijn leefstijl, die ik ook vooral cultureel gezien leefde, was niet zo’n goede basis voor een lang en gezond blij leven. Op een bepaalde manier wel heel gezellig maar veel te enthousiast. Wat ook heel logisch is, je bent persoonlijk aan het ontdekken in je tiener en twintiger jaren. Je zou kunnen zeggen dat ik toen onbewust was.

 

Gezondheidsissues

Een paar kleinere gezondheidsissues heb ik gehad en goed laten genezen. Zonder bewust te zijn wat mijn denkwijze, handelen, intenties, omgeving, familielijnen en mijn eigen ik, als combinatie deden ontstaan. Hierdoor koos ik niet zelf maar werd er voor mij gekozen, onbewust. Wat vaak opspeelde waren mijn knieën. Niet zozeer dat ik niets meer kon maar er was aldoor pijn of een blessure.

 

In het diepe beland

Dit alles had weer zijn werking op de geest. Door steeds strakker mijn rust te plannen bleef ik op de been maar soepel ging het niet. Pijn, energieverlies enzovoorts maakten dat ik daar uiteindelijk na vele jaren klaar mee was. Ook kwamen er pijnklachten bij. Alle traditionele zorg ten spijt. Na de zoveelste blessure was ik er pas klaar genoeg mee en heb ik toen op internet bewust ondernemerschap opgezocht. En vandaar uit vond ik een krachtige oefening die voor een kanteling zorgde.

 

Wonderlijke ervaring

Met al een paar maanden nachtelijke hevige midden rugpijn was dit een mooie ervaring want ik raakte er direct vanaf! Ik kon mijzelf genezen! Deze ervaring was toen een heel invloedrijke eyeopener voor mij. Ik heb aan dit aspect toen veel aandacht besteed waardoor ik met behulp van collega’s in dit vak weer normaal kon gaan functioneren. Maar wel met een stuk meer inzicht en wijsheid. Want alleen ervaringen zijn mooi maar wat doe je ermee?

 

Zelfherstellend vermogen

Gefascineerd las ik nu heel andere boeken: over zelfherstellend vermogen en persoonlijke ontwikkeling. Over bewustzijn en verantwoordelijkheid nemen voor je gezondheid. De gevolgen van conflicten op ons gevoel: de psyche die de hersenen laat reageren en die vervolgens de overleving inzetten via veranderingen in het lichaam. Waarom wist ik dit eenvoudigweg niet eerder? 

 

Rationeel en vertrouwen

Nu had ik al veel krachtige nieuwe dingen geleerd waar bijna nog niemand van wist. Ik heb vaak geen wetenschap nodig om vertrouwen te ontwikkelen. Toch is die manier van bewijs er nu ook. Voor de rationele lezer is het ook fijn om dit te weten. 

 

Op aarde zetten

Maar wat kon ik hier nu mee? Zou ik deze ervaringen en kennis nog eens kunnen delen en gebruiken voor anderen die hier voor open zouden staan? Passende opleidingen kwamen als vanzelf op mijn pad en ben daar dankbaar gebruik van gaan maken. Ook om de mentale ommekeer te maken van geleefd worden naar bewust leven. Wat niet zegt dat mijn leven zonder issues is. Maar dat je meer leeft naar wat je eigenlijk bent, dat wat bij je past.

 

Drive

Ik kreeg zo’n inspiratie om dit praktisch te gaan uitvoeren dat er hierdoor bij huis een krachtige praktijk is ontstaan. Zelf had ik ook al verschillende ervaringen met de knie meegemaakt net als genoeg mensen om mij heen. Het blijkt dan ook één van de meest voorkomende klachten te zijn in Nederland. Ook met langdurige oorzaken die voor cliënten onbekend zijn. De behandelaren zijn zich hier ook niet bewust van en dan wordt de klacht chronisch genoemd. Een diagnose die je beperkt en langdurig kosten met zich meebrengt. Stel je eens voor, hoe zou het voor jou zijn dat jouw pijn nu wél opgelost kan worden? Vanuit eigen ervaring heb ik zorgvuldig pakketten ontwikkelt. Voor het behandelen en oplossen van verschillende typen kniepijn en gerelateerde gevolgklachten.

 

Holistisch

In de behandeling wordt het gehele mentale en fysieke gebied sowieso nader behandeld omdat alles met alles in verbinding staat. Ook je omgeving. Holistisch noemt een therapeut dit. Andere klachten komen op deze manier ook aan bod. Zij hebben dan vaak een relatie met elkaar. Deze manier van behandelen past ook goed bij mij doordat ik mij goed kan inleven bij de mensen. De bewegingen die tijdens en na de handeling fysiek en mentaal ontstaan zijn ook een passend actief proces dat goed bij mijn stijl past. Dit bewegen bij de cliënt laat zien, dat er positief een verandering plaats vindt naar herstel.

 

Tot zover, vragen?

Heb je vragen over het behandelen of over mij? Dat kan uiteraard. Ik beantwoord je vragen graag. Bellen, e-mailen,  etcetera, dat kan altijd met mij. Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daan Koole

Volg mij op Social Media:

Opleidingen:

Therapeuten opleiding, instituut Touch of Matrix, Enschede Deze opleiding houd in dat je professioneel cliënten behandeld met een praktische uitvoering. Bij de behandeling ben je daardoor een betrouwbare partner voor de cliënt. Zodat die eenvoudig en snel mentale, psychosociale, fysieke etc. klachten oplost vanuit zelfherstel.
Coachingopleiding door Ravissant, Bjorna Rekers, Enschede Coaching voor de arbeidsplek. En daardoor ook bruikbaar voor veel van mijn cliënten.  Hierbij leer ik mensen in staat te stellen boven zichzelf uit te stijgen, te groeien, te ontwikkelen en hen te inspireren.
German New Medicine, Biologika Ned. , Leeuwarden In al je levenservaringen biologische-fysiologische-geneeskundige samenhangen en oplossingen zien. Ten opzichte van je fysieke en mentale klachten. Hierdoor kan ik je wijzen op hoe je je innerlijke natuur kunt gaan begrijpen naar herstel. En het ontstaan van de oorzaken vanuit de 5 biologische natuurwetten.
Lichaamsbewustzijn module Maag Lever Darm. Drs. A.C.J. Vester, Enschede. Verdieping op deze specifieke onderwerpen

Specialisaties:

N

Knie-specialist

N

Holistisch

N

Life Coaching

N

CBD Olie

Hoe klanten mij ervaren

Vriendelijke, open en veilige sfeer tijdens de sessies. Heel bijzonder om te ervaren en vooral te merken hoe dit doorwerkt in meerdere aspecten van mijn leven. Ik ben van de klachten af welke de reden van de behandeling waren en heb er nog zoveel extra bij gekregen! Beste beslissing die ik genomen heb om dit te gaan proberen. Bedankt Daan!

Carolien Bakker

Na tien jaren ziekenhuis in en uit ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Ik had na deze periode niet veel energie meer. En moest weer naar het ziekenhuis voor een liesbreuk operatie. Ik ben daarvoor bij Daan terrecht gekomen. De therapie heeft geweldig gewerkt. Na vier weken trokken de ingewanden zich terug en de huisarts constateerde de ook de buikwand zich gesloten had. Daan nog hartelijk bedankt en hoop dat vele mensen je nog zullen volgen.

Rienus Koole 70 jaar

Kraanmachinist, gepensioneerd

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Je wilt nu eindelijk vrijer gaan functioneren!

De praktijk

Doordat ik zelf al veel ervaring opdeed en ook grote vooruitgang boekte in mijn herstel ben ik mij ook gaan verdiepen in oorzaak en gevolg. Later ook verdieping in het ontstaan van oorzaken. Daarnaast deed ik kennis en ervaring op hoe je met je onbewuste en bewuste hun invloed op verschillende vlakken van je gezondheid kunt gebruiken. Ik merkte dat er een trend was dat steeds meer mensen in problemen zaten door hun gezondheid. En dat verandering hun grootste knelpunt was, waardoor zij maar niet veel verder kwamen met herstel. Hun inzichten bleven hetzelfde. Het voelde voor mij heel fijn om mijn ervaring, opleiding en kennis toch te gaan delen. Door er niets mee te doen zou dit beschikbaar blijven voor een klein aantal mensen om mij heen. En daarom heb ik ingezet op het nut en het stichten van deze praktijk. Hierin gebruiken wij dan eenvoudige, krachtige methodes. In deze praktijkruimte vind je dit ook terug door de mooie dikke balken opbouw en de overzichtelijke inrichting. Zo vind je er weinig afleiding maar rust, zodat je je nog eenvoudiger op je behandeling en herstel kunt richten. Je parkeert je auto hier voor de deur en via de tuinpoort ben je snel op je bestemming. Goede ontsluitingswegen met een vlotte doorstroming geven de bereikbaarheid een dikke plus.

Praktijkinformatie:

Kniepraktijk daankoole.nl

Openingstijden:

Donderdag 19.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 8:00 uur tot 16:00 uur

info@daankoole.nl
Tel. 06 302 23 222

Webites voor Therapeuten

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!